Home     Anno 19.. (geboortejaar)
Anno 19.. (geboortejaar)

Anno 19.. (geboortejaar)


Anno 19.. (geboortejaar)


Shirt met tekst. Trots op jouw geboortejaar? Geef 't door aan Dr. T en draag het op je shirt!


€ 17.50
Kies je shirt*

Kies je maat*

Kies je kleur shirt*

Kies je kleur print*


Artikelcode: D67

  • Productinformatie

Dit is pas een origineel shirt met tekst voor moederdag, vaderdag of de verjaardag van papa, mama, oom, tante, opa of oma! Shirt met tekst Anno 19.. - waarbij op de puntjes het jaartal van uw keuze komt. Vul dit jaartal in bij de vrije tekst, hieronder.

De afbeelding op dit shirt is ca.  25 x 18 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 5,00.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.
Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!