Home     Ich bin ein wiener
Ich bin ein wiener

Ich bin ein wiener


Ich bin ein wiener


Origineel shirt met tekst Ich bin ein wiener (yes, i'm a dick)


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 7,50.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D164

  • Productinformatie

Ich bin ein wiener (yes, I'm a dick)
Superstoer origineel shirt met tekst Ich bin ein wiener (yes, I'm a dick) - echt een shirt voor jou! Natuurlijk leuk voor jezelf maar ook als kado voor verjaardag, vaderdag of moederdag of de feestdagen!

Kies de tekstkleur bij de opties!

Afbeelding is lekker groot, ca. 32 cm breed (wel afhankelijk van breedte van het shirt). Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst is € 7,50.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.