Home     WIFI-shirt Italiaans
WIFI-shirt Italiaans

WIFI-shirt Italiaans


WIFI-shirt Italiaans


Origineel vakantie-shirt met tekst WIFI-shirt met tekst in het italiaans: waar is hier WIFI, aub


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

€ 17.50
Kies je maat*

Kies je tekstkleur*

kies je soort shirt*

kies je kleur shirt*Artikelcode: D153

  • Productinformatie

WIFI-shirt van Dr. T. Wat is nou het eerste waar je naar zoekt op vakantie? Inderdaad, WIFI, en als het ff kan gratis... Laat Dr. T je steunen bij je zoektocht en neem dit shirt mee op vakantie.

Tekst is in het Italiaans: waar is hier WIFI, alstublieft?
De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 34 x 23 cm. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst voor dit shirt is € 5,00.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!