Home     Shirt voor barista met tekst Latte art maestro
Shirt voor barista met tekst Latte art maestro

Shirt voor barista met tekst Latte art maestro


Shirt voor barista met tekst Latte art maestro


Origineel shirt met handlettering tekst Latte art Maestro voor barista's


€ 17.50
Kies je herenshirt

Kies je kleur tekst*

Kies je kleur shirt*

Je maat (zie tekst)*Artikelcode: D180

  • Productinformatie

NIEUW bij webwinkel Dr. T!

Hippe hartjes, prachtige schuimlaag met tekening, de allerbeste espresso onder precies de goede druk. Laat zien dat je een ware latte art maestro bent! Dit is een superleuk kado voor vaderdag, moederdag, sinterklaas, verjaardag of voor jezelf... Origineel t-shirt met opdruk in hippe handlettering stijl Latte Art Maestro. Verkrijgbaar in diverse kleuren tekst waaronder schitterende spiegelende zilver- en goudfolie!

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts en hoodies met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De shirts en hoodies zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op het shirt is borstbreed. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!