Home     Muursticker Handlettering Good looking is cooking
Muursticker Handlettering Good looking is cooking

Muursticker Handlettering Good looking is cooking


Muursticker Handlettering Good looking is cooking


Originele hippe muursticker in Handlettering stijl met tekst Good looking is cooking


€ 24.95
Kies uw kleur*Artikelcode: HL-004

  • Productinformatie

Nieuw in webwinkel Dr. T: originele hippe muurstickers in handlettering stijl. Lekker los, prachtige blikvanger aan de muur woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken, kantoor of restaurant! Ook gaaf op de koelkast of keukenkast! Deze muurstickers bestaan uit losse letters, plak ze direct op je muur of beschilder een deur, canvasdoek of stuk muur met schoolbordverf, plak er in een mooie contrasterende kleur zo'n originele handlettering muursticker op en versier in je eigen stijl de randen!

De tekst van deze hippe muursticker in handlettering stijl is Good looking is cooking.

Deze originele muursticker heeft de afmeting 54 x 52 centimer en kost slechts € 24,95. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Nieuw bij deze muurstickers is de kleur zwart carbon met voelbaar reliëf - zonder meerprijs!

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

De muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het voorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart carbon (nieuw!)
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

De originele muurstickers van Dr. T zijn ook in andere kleuren of in glansfolie leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T