Home     Barbecueschort en pet Serial Griller
Barbecueschort en pet Serial Griller

Barbecueschort en pet Serial Griller


Barbecueschort en pet Serial Griller


leuk kado barbecueschort én pet voor vaderdag of verjaardag voor de serial griller


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit schort is € 5,00.

€ 31.90
Kleur keukenschort*

Kies je kleur tekst:*

hoog of laag model*

Kies je pet*Artikelcode: C103

  • Productinformatie
  • Voor losse petten klik:

Tip: dit is pas een origineel kado voor vaderdag, verjaardag of voor jezelf: in ieder geval alleen voor de echte serial griller...

Meer dan 10% voordeel in deze supercombi, leuk om samen kado te geven voor vaderdag, verjaardag of gastheer van een zomerse barbecue!

Deze aanbieding combineert het stoere barbecueschort én een vette pet met 10% korting. Kies uit een van de petten en uit een hoog of heupmodel keukenschort.  
De petten.
Deze stoere pet is een fantastisch kado voor de echte serial griller. Er zijn twee uitvoeringen, beide een snapback (in klikjes verstelbare band), maak je keuze bij de bestelling.
Truckerscap, met wit front en zwarte letters, gaas zijkant en in klikjes verstelbare band (snapback)

5 panel rapper pet, breed frontpaneel met witte letters, in klikjes verstelbare band (snapback) en hippe sticker op de klepBarbecueschort voor de echte serial griller!

De grootte van de afbeelding wordt aangepast aan het schort: bij het hoge model borstbreed of op het zakje en bij het lage model op het zakje. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het schort te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Nieuw! Nu ook in laag model (heupschort), de afbeelding wordt op de handige voorzak gedrukt.