Home     Eighties verantwoord Mobiele Eenheid
Eighties verantwoord Mobiele Eenheid

Eighties verantwoord Mobiele Eenheid


Eighties verantwoord Mobiele Eenheid


Origineel shirt met dansende ME-er


€ 17.50
Kies je maat shirt*

Kies je tekstkleur*

kies je model shirt*

kies je kleur shirt (zie afbeeldingen)*Artikelcode: D174

  • Productinformatie

NIEUW bij webwinkel Dr. T! Supergaaf origineel shirt Dansende ME-er uit de serie Eighties Verantwoord, dit shirt staat ook geweldig casual onder je colbert! Eighties Verantwoord Shirt met dansende ME-er, ook verkrijgbaar als luxe hoodie (zie bij Eighties verantwoord, vergeten merken - de hoodies).

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts en hoodies met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De shirts en hoodies zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op het shirt is borstbreed. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!