Home     Geef mij maar alt159
Geef mij maar alt159

Geef mij maar alt159


Geef mij maar alt159


Origineel shirt met tekst geef mij maar alt159 (toets maar eens in...)


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D151

  • Productinformatie

Ook Dr. T verlangt wel eens terug naar de tijd dat alles nog eenvoudig en simpel was... Tekstverwerken in WordPerfect met het onderwaterscherm en de goede oude gulden! Daarom is er voor iedereen die dat gevoel ook wel eens heeft een uniek origineel shirt met de tekst: geef mij maar alt159 (weet je het nog, toets maar eens in alt 159). En daarna even het shirt liken op Facebook van Dr. T!!!
De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 28 x 12 cm. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst voor dit shirt is € 5,00.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.