Home     Muursticker Lekker lepeltje lepeltje - 60 cm
Muursticker Lekker lepeltje lepeltje - 60 cm

Muursticker Lekker lepeltje lepeltje - 60 cm


Muursticker Lekker lepeltje lepeltje - 60 cm


Originele muursticker voor slaapkamer: Lekker lepeltje lepeltje


€ 24.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MS03-60

  • Productinformatie

Originele muursticker Lekker lepeltje lepeltje in het formaat (ca.) 60 x 44 cm.

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Leuke muursticker voor in de slaapkamer met de tekst 'lekker lepeltje lepeltje. Wie kent die uitdrukking nou niet: lekker lepeltje lepeltje? Heerlijke muursticker met spreuk voor op de deur of muur in de slaapkamer! Muursticker met gezellige tekst voor op de muur in uw slaapkamer - kan zelfs op het raam!

Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het voorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

De originele muurstickers van Dr. T zijn ook in andere kleuren of in glansfolie leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T