Bestelinfo


Betaalsysteem
Webwinkel Dr. T maakt gebruik van paymentservice provider Sisow. Als u in onze webwinkel bestelt handelt Sisow de betaling via iDEAL voor ons af.

Bijkomende kosten Nederland
Webwinkel Dr. T hanteert slechts één soort bijkomende kosten: alleen een bijdrage in de verzendkosten. Het webwinkelprogramma rekent zelf uit - aan de hand van de grootte of zwaarte van de bestelling - hoe hoog deze kosten zijn. De hoogte van de kosten staat bij het bestellen op de bestelpagina vermeld. U komt dus nooit voor verrassingen te staan!

Wij verzenden de muurstickers op de meest veilige manier in stevige kartonnen kokers. Hierdoor zijn de verzendkosten iets hoger dan voor shirts of schorten. U krijgt bij deze manier van verzenden wel altijd een track- and tracecode zodat u de verzending van uw bestelling kunt volgen.

Overzicht kosten per bestelling:

Verzenden (door TNT Post of DHL):
tot 350 gram verzendgewicht (bijvoorbeeld 1 t-shirt of keukenschort) € 2,45
vanaf 350 gram verzendgewicht (bijvoorbeeld 2 t-shirts, een muursticker of koeriertas) € 3,50

Bestelling op rekening. Let op: vanwege techische problemen tijdelijk niet beschikbaar!

Natuurlijk kunt u bij Dr. T ook op rekening bestellen. Er geldt een geringe meerprijs - per bestelling - van € 1,50 voor bestellen op rekening. Hoe gaat dat in zijn werk? Dr. T besteedt de afhandeling van uw betaling uit aan ecare van het bedrijf Sisow. Sisow doet tijdens de bestelprocedure een snelle check en u krijgt binnen enkele tellen de boodschap of u op rekening kunt bestellen of een andere betaalwijze moet kiezen, zoals bijvoorbeeld iDEAL. U krijgt na akkoord een mail van Sisow met daarin de factuur en het verzoek binnen veertien dagen te betalen. De voorwaarden van Sisow treft u hier aan.

Er zijn geen verdere bijkomende kosten.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail met uw vraag naar coolshirt @ dr-t.nl of bel 06 - 19 42 98 63.

Kan ik ook vanuit België bij Dr. T bestellen?
Dr. T is bezig een internetkassa te integreren in de webwinkel waarmee Belgische klanten eenvoudig een shirt of keukenschortkunnen bestellen en betalen. Tot die tijd is de eenvoudigste manier om een shirt, keukenschort of muursticker te bestellen een mail te sturen naar coolshirt  @ dr-t.nl met de gegevens van het shirt en het gewenste leveradres. U krijgt per omgaande een mail van Dr. T met de SWIFT- of BIC-code en het IBAN-nummer (benodigde gegevens voor internationale overboekingen) van Dr. T. Ervaring leert dat overboeking vanuit België al binnen twee dagen verwerkt is! Na ontvangst van de betaling wordt het shirt geleverd - verzending vanuit Nederland naar België kost gemiddeld twee werkdagen.

Informeert u bij uw bank wat een overschrijving naar Nederland u kost, Dr. T rekent geen u geen extra kosten.

Verzendkosten keukenschorten en shirts naar België.
Houdt u rekening met de volgende verzendkosten:
Verzendkosten verzending met PostNL voor een shirt t/m maat L (minder dan 250 gram): € 3,16.
Verzendkosten verzending met PostNL voor meer shirts of een shirt vanaf maat XL (meer dan 250 gram): € 6,32.
Bestelt u meerdere shirts dan krijgt u een aantrekkelijke korting op de verzendkosten!

Verzendkosten muurstickers naar België.
Houdt u rekening met de volgende verzendkosten:
Verzendkosten voor een muursticker met PostNL is € 8,69.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail met uw vraag naar coolshirt @ dr-t.nl of bel 0031 6 19 42 98 63.

Garantie
Dr. T verzorgt de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Alle producten worden gecontroleerd vóór verzending - inclusief de werking van de QR code (met Neo Reader of QR Code Reader van ShopSavvy). Als u een product heeft ontvangen wat aantoonbaar niet goed is neemt Dr. T dit van u terug. De kosten van terugzenden (op dezelfde wijze en tegen dezelfde kosten zoals u het toegezonden heeft gekregen) zullen dan door Dr. T vergoed worden. U kunt uiteraard ook een nieuw product bestellen.

Privacy
Bij het bestellen van producten wordt u een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens zijn alleen nodig om de levering te kunnen uitvoeren en u eventueel te kunnen bereiken met vragen over de bestelling. De gegevensuitwisseling geschiedt over een veilige lijn (SSL). Zie verder onze uitgebreide privacy- en cookieverklaring.