Shirts voor bedrijf, band of evenement


Dr. T is sterk in kleine oplages met hoge kwaliteit prints en shirts! Geen t-shirts waar je dwars door heen kijkt en geen uitgelopen inkten!
Heb je een shirt nodig met je bedrijfslogo, of heb je een sporttoernooi, vrijgezellenfeest, buurtbarbecue, zussendag, bedrijfsuitje of beddenrace, ga je met een vriendenclub naar Dicky Woodstock, Pinkpop of Zwarte Cross en heb je een uniek, cool festivalshirt nodig? Wil je je eigen crewshirt? Neem contact op met Dr. T voor een ontwerp of het bedrukken van je shirts! Shirts met alleen tekst of een full colour print of een combinatie, alles is mogelijk. Afhankelijk van ontwerp en aantallen moet u denken aan een all-in prijs van tussen € 10,00 tot € 17,50 per shirt. Heeft u een idee, mail het Dr. T. Via de e-mail heeft u gegarandeerd binnen twee werkdagen antwoord.

Shirts voor bandjes, harmonie of koor
Heb je een bandje of ben je dj, speel je in een harmonie of zing je in een koor? Heb je een crewshirt of bandshirts voor je band of als merchandise nodig? Dr. T kan het voor je verzorgen. Flexprint in 1, 2 of 3 kleuren of fullcolour transferfolie, mogelijkheden te over! Profiteer van strakke prijzen bij bestelling van meerdere shirts! Neem contact op met Dr. T per mail voor meer info.

Print of logo op gitaar of bassdrum
Nieuw! Dr. T kan ook belettering van je gitaar of het logo voor op de bassdrum verzorgen. Neem even contact op, we komen er zeker uit!

In zijn nog jonge praktijk heeft Dr. T al de shirts mogen verzorgen voor een aantal sporttoernooien en -wedstrijden, evenementen én voor particulieren. Enkele voorbeelden zijn:

Op speciaal verzoek van twee jongedames crewshirts voor de Opera Spanga in juni en juli 2011 (www.operaspanga.nl):


1 mei 2011, Wolvegaster Classic Races, Wolvega. Ontwerp en realisatie van crewshirts en de officiële merchandiseshirts.
Via de webwinkel kunt u ze  bestellen, klik bij producten op Dr. T's coole shirts. De shirts op de foto's hieronder zijn de speciale Crewshirts van de organisatie.