Elfstedentocht-shirt 2021

Elfstedentocht-shirt 2021


Elfstedentocht-shirt 2021


Elfstedentocht shirt Elfstedentocht 2021 kom op - 't is maar één rondje!€ 18.50
Shirt kleur*

Kies je type shirt*

Kies je maat*Artikelcode: D116

  • Productinformatie

Gaat de Elfstedentocht dit jaar door? Natuurlijk (we blijven hopen...). Daarom dit Elfstedentocht-shirt 2021 met een knipoog van Dr. T! Gaaf elfstedentocht-shirt voor de Elfstedentocht 2021 met de tekst zet door, 't is maar één rondje!

Dit orginele Dr.T Elfstedentochtshirt is ook al te koop in onze nieuwe webwinkel desieradenschortenshirtsenstickersshop.nl ofwel 4maalS!

Afbeelding in twee kleuren: pompebled is altijd rood, tekstkleur is wit. Afbeelding is borstbreed, ca. 20 x 29 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Kies voor je Elfstedentochtshirt uit:
- regular shirt in wit met ronde of v-hals, de tekst is dan in zwart
- regular shirt in zwart met ronde of v-hals, de tekst is dan in wit
of
- biokatoen shirt in zwart met ronde hals, de tekst is dan in wit.
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen (geen XXL) maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print.
Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn.

Kadotip voor jezelf... of voor vaderdag, moederdag, feestdagen of verjaardag.