Home     Geboortejaar in LCD-cijfers
Geboortejaar in LCD-cijfers

Geboortejaar in LCD-cijfers


Geboortejaar in LCD-cijfers


Origineel shirt met tekst: verjaardagshirt met geboortejaar in stoere LCD-cijfers


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 3,00.

€ 17.50
Kies je kleur shirt*

Kies je tekstkleur*

Kies je shirt*

Kies je maat*


Artikelcode: D154

  • Productinformatie

Origineel verjaardagshirt van Dr. T.
Je geboortejaar in stoere LCD-cijfers. LCD is weer helemaal terug in horloges, en nu ook je eigen geboortejaar in LCD-cijfers op het verjaardagshirt van Dr. T. Geef dit leuke verjaardagshirt kado aan je vader, je oom, je tante of jezelf!

Vul bij de bestelling het gewenste geboortejaar in.

Afbeelding is megagroot, ca. 34 x 15 cm, afhankelijk van breedte van het shirt. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst is €5,00.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!