Home     I AM OLD SCHOOL
I AM OLD SCHOOL

I AM OLD SCHOOL


I AM OLD SCHOOL


Je wordt ouder papa, geef het maar toe - maar wel gewoon OLD SCHOOL...


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs per shirt is € 2,50.

€ 17.50
Kies je kleur shirt*

Kies je shirt*

Kies je maat*

Kies je kleur tekst*Artikelcode: D119

  • Productinformatie

Je wordt ouder papa, geef het maar toe, je wilt er alles aan doen maar je weet niet hoe - nou hier is het I AM OLD SCHOOL-shirt van Dr. T.

Dit is pas een origineel shirt met tekst voor moederdag, vaderdag of de verjaardag van papa, mama, oom of tante! Shirt met tekst Ik ben niet oud ik ben brocante

Afbeelding is borstbreed en afhankelijk van de maat van het shirt ca. 33 x 6 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 5,00.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!