Home    Geef een PET of origineel T-SHIRT cadeau  Koningsdagshirt Wim Lex ik vind je flex
Koningsdagshirt Wim Lex ik vind je flex

Koningsdagshirt Wim Lex ik vind je flex


Koningsdagshirt Wim Lex ik vind je flex


Origineel Koningsdagshirt: shirt met tekst Wim Lex ik vind je zo flex


€ 19.95
Kies het soort shirt*

Kies je kleur shirt*

Kies je maat shirt*Artikelcode: D157

  • Productinformatie

Origineel koningsdag shirt met tekst van Dr. T: uniek koningsshirt, superleuk voor koningsdag. Dr. T heeft als enige dit unieke shirt met de tekst Wim Lex ik vind je zo flex

Koningsdag Woningsdag? oké... Dus thuis borrelen en virtuele kleedjes uitstallen... MAAR NIET ZONDER DIT WIM LEX IK VIND JE ZO FLEX-shirt natuurlijk!

De afbeelding op dit kroningsshirt is lekker groot, ca. 30 x 30 cm (afhankelijk van grootte van het shirt). Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!