Home     Koningsdagshirt, kroningsshirt
Koningsdagshirt, kroningsshirt

Koningsdagshirt, kroningsshirt


Koningsdagshirt, kroningsshirt


Origineel shirt met tekst voor Koningsdag: kroningsshirt met tekst Wim Lex ikvindjezoflex


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 10,00.

Euro 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D157

  • Productinformatie

Origineel koningsdag shirt met tekst van Dr. T: uniek kroningsshirt voor de kroning 2013 - superleuk voor koningsdag. Dr. T heeft als enige dit unieke shirt met de tekst Wim Lex ik vind je zo flex

De afbeelding op dit kroningsshirt is lekker groot, ca. 30 x 30 cm (afhankelijk van grootte van het shirt). Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 10,00.

Let op: de afbeelding op dit shirt is oranje. Kies daarom een kleur shirt waarop deze kleur goed uitkomt. Alleen de glitter silver-letter en de kleuren (spiegel)goud en (spiegel)zilver zijn afwijkend.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.