Home     moederdag keukenschort met eigen tekst
moederdag keukenschort met eigen tekst

moederdag keukenschort met eigen tekst


moederdag keukenschort met eigen tekst


Super origineel keukenschort, kookschort of barbecueschort met eigen tekst


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs per schort is € 2,50.

€ 22.90
Kleur keukenschort*

Kies je kleur tekst:*

Positie tekst*

hoog of laag model*


Artikelcode: K118

  • Productinformatie

Dit is pas een leuk kado voor moederdag, vaderdag, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon, zomaar! Super origineel keukenschort of barbecueschort met daarop je tekst naar keuze!

Meerprijs is slechts € 5. De tekst kan naar keuze in het midden of boven het midden op het schort gezet worden. De voorwaarden zijn:
  • maximale afmetingen zijn 26 x 17 cm (breedte x hoogte)
  • de tekst is in één letterkleur
  • de maximale lengte van de tekst is 15 tot 20 woorden
  • u kunt gewoon kiezen uit de letters die standaard in uw computer aanwezig zijn (dit dienen wel letters te zijn met gesloten bodies - zie het bestelformulier)

Hoe werkt het bestellen van een origineel keukenschort met tekst naar keuze? Om de prijs van de shirts en keukenschorten betaalbaar te houden is de volgende werkwijze gekozen:
U start met het aanklikken van het bestelformulier. Op dit formulier vindt u een aantal instructies en een groot tekstvak. Vul de tekst in en bewerk deze. Sla een kopie op en verzend het bestelformulier naar coolshirt@dr-t.nl. U vindt hier het bestelformulier.

Vervolg nu uw bestelling in de webwinkel.

Bij de opties van het artikel kiest u de kleur van het keukenschort en de kleur van de tekst. Bij de vraag wat is de tekst vult u de (eerste woorden van de) tekst in.  

Afbeelding is maximaal ca. 26 x 17 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het schort te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.