Home     Muursticker Als jij thuis bent... - 120 cm
Muursticker Als jij thuis bent... - 120 cm

Muursticker Als jij thuis bent... - 120 cm


Muursticker Als jij thuis bent... - 120 cm


Originele muursticker met tekst citaat van Herman Brusselmans Als jij thuis bent...


€ 39.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MS12-120

  • Productinformatie

Originele muursticker met inspirerende tekst: als jij thuis bent is thuisblijven mijn hobby - een heerlijk citaat van Herman Brusselmans in het formaat (ca.) 120 x 24 cm.

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Muursticker met als inspirerende tekst een citaat van Herman Brusselmans: als jij thuis bent is thuisblijven mijn hobby. Originele, inspirerende muursticker van Dr. T, staat geweldig in bijvoorbeeld de slaapkamer, de woonkamer of de gang.

Gemakkelijk zelf aan te brengen muursticker. Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het tekstvoorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

Andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T

Wie is Herman Brusselmans? Kijk in ieder geval eens op Wikipedia.