Muursticker babykamer - 120

Muursticker babykamer - 120


Muursticker babykamer - 120


Originele muursticker met tekst voor op babykamer of kinderkamer kijk, kijk nou toch


€ 39.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MBK04-120

  • Productinformatie

Originele muursticker met lieve tekst voor in de babykamer of kinderkamer 'kijk, kijk nou toch' in het formaat (ca.) 120 x 48 cm.

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Je kent het ongetwijfeld, sta je in de babykamer en denk je 'kijk, kijk nou toch'. Heerlijke muursticker met de lieve woordjes 'kijk, kijk nou toch' voor in de babykamer of kinderkamer op de muur, de kast, het ledikantje of de deur - kan zelfs op het raam!

Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het tekstvoorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

De muurstickers zijn ook in andere kleuren of in glansfolie tegen meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T