Home     Muursticker Dire Bere Mangiare - 90 cm
Muursticker Dire Bere Mangiare - 90 cm

Muursticker Dire Bere Mangiare - 90 cm


Muursticker Dire Bere Mangiare - 90 cm


Originele muursticker voor keuken of woonkamer: Dire Bere Mangiare (kletsen drinken eten)


€ 32.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MS15-90

  • Productinformatie

Originele muursticker Dire Bere Mangiare voor in uw restaurant, uw eetkamer of keuken!

Haal Italië in huis met deze heerlijke spreuk: dire bere mangiare, vrij vertaald betekent het zoiets als kletsen, drinken, eten. Op je lijf geschreven, toch?

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Leuke muursticker voor in de woonkamer, de gang of slaapkamer met de inspirerende tekst:

Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het voorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

De originele muurstickers van Dr. T zijn ook in andere kleuren of in glansfolie leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T