Home     Muursticker keuken citaat over eten - 120 cm
Muursticker keuken citaat over eten - 120 cm

Muursticker keuken citaat over eten - 120 cm


Muursticker keuken citaat over eten - 120 cm


Originele muursticker met tekst voor in de keuken citaat van Brillat-Savarin 1


€ 39.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MSK03-120

  • Productinformatie

Originele muursticker met als tekst. Gek van koken, ben je een echte keukenprins of keukenprinses? Dan is dit een gave muursticker voor jou. Muursticker met als tekst een citaat van een Franse astronoom Brillat-Savarin, plechtig maar érg waar: de ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij aan het menselijk geluk dan de ontdekking van een nieuwe ster - in het formaat (ca.) 120 x 47 cm.

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Muursticker voor in de keuken of eetkamer met als inspirerende tekst een prachtig citaat van de Franse astronoom Brillat-Savarin: de ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij aan het menselijk geluk dan de ontdekking van een nieuwe ster. Deze originele, inspirerende muursticker van Dr. T staat geweldig in bijvoorbeeld de keuken of de eetkamer. Ook geweldig als muursticker in uw eetcafé of restaurant!

Gemakkelijk zelf aan te brengen muursticker. Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het tekstvoorbeeld aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

Andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T

Wie is Brillat-Savarin? Er is niet heel veel bekend over hem, Dr. T heeft wel twee mooie citaten. Kijk voor info eens op Wikipedia.