Home     Muursticker songtekst songtitel Softcell
Muursticker songtekst songtitel Softcell

Muursticker songtekst songtitel  Softcell


Muursticker songtekst songtitel Softcell


Originele muursticker met songtitel van Softcell Say Hello, Wave Goodbye


€ 24.95
Kies uw kleur*

Kies uw formaat*Artikelcode: S16

  • Productinformatie


Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met songtekst, songtitels of citaten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Deze muursticker is de songtitel van de song Say Hello, Wave Goodbye van Softcell. Originele muursticker voor in de slaap-, woon- of studeerkamer, maar natuurlijk ook bijzonder geschikt voor in de hal, de gang of de receptie.  

Gemakkelijk zelf aan te brengen muursticker. Verkrijgbaar in de formaten (de tekst staat dan in twee regels onder elkaar):
ca. 60 x 21 cm (lxh)
€ 27,95
ca. 80 x 28 cm (lxh)
€ 39,95
ca. 100 x 35 cm (lxh)
€ 49,95
ca. 120 x 42 cm (lxh)
€ 59,95
ca. 150 x 5 cm (lxh)
€ 74,95
De tekst van de muursticker kan ook achter elkaar geplakt worden, de totale lengte is dan ca. 1,8x de hierboven opgegeven lengte.

Wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals op de afbeelding. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

Andere kleuren en formaten tegen meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T