Home     Originele muursticker babykamer - in de maneschijn
Originele muursticker babykamer - in de maneschijn

Originele muursticker babykamer - in de maneschijn


Originele muursticker babykamer - in de maneschijn


Muursticker babykamer of kinderkamer, kinderversje In de maneschijn - maanvormig


€ 39.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MBK09

  • Productinformatie

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met kinderliedjes of ontroerende teksten - speciaal voor de babykamer of kinderkamer!
Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Muursticker in de vorm van de maan met het kinderliedje 'In de maneschijn' voor in de babykamer of kinderkamer op de muur, de kast, het ledikantje of de deur - kan zelfs op het raam!

Gemakkelijk zelf aan te brengen muursticker. Verkrijgbaar in één formaat. De afmetingen zijn (als de maan geplakt wordt zoals op de afbeeldingen) ca. 70 x 63 cm.

Muursticker is in de vorm van de halve maan waarbij de letters uit de maan zijn 'gepeld'. De letters worden dus de kleur van de achtergrond waar de sticker op geplakt wordt.

Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- lichtrose
- blauw (sky)
- goud
- zilver
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- geel (zonnebloem)

Andere kleuren tegen meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T