Home     Originele muursticker met tekst Neem een beslissing in haast
Originele muursticker met tekst Neem een beslissing in haast

Originele muursticker met tekst Neem een beslissing in haast


Originele muursticker met tekst Neem een beslissing in haast


Muursticker voor kantoor, receptie of werkplek met citaat: Neem een beslissing in haast


€ 39.95
Kies uw kleur*Artikelcode: MI18-120

  • Productinformatie

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Neem een beslissing in haast en heb er rustig spijt van. Vrij naar origineel Act in haste repent at leisure, toegeschreven aan schrijver A.A. Milne, de openingszin van diens boek uit 1934 'Peace with Honour'. Milne schreef ook Winnie the Pooh. Originele, inspirerende muursticker van Dr. T.  

Muursticker is leverbaar in de standaardbreedtes 60 cm, 90 cm en 120 cm. Neem voor de prijsopgave van een afwijkend formaat contact op met Dr. T via de mail.

Muursticker wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie, gegroepeerd zoals in het schema aangegeven. De tekst is dus ook naar wens in een andere indeling op te plakken. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muurstickers zijn leverbaar in diverse standaardkleuren, matte afwerking:
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

De muurstickers zijn ook in andere kleuren of in glansfolie tegen meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T

Meer weten over de oorspronkelijke auteur van het citaat van deze originele muursticker? Check Wikipedia via deze link.