Home     Originele muursticker met tekst, STAGE
Originele muursticker met tekst, STAGE

Originele muursticker met tekst, STAGE


Originele muursticker met tekst, STAGE


Muursticker met tekst STAGE zoals in de Voice of Holland!


€ 24.95
Kies je tekstkleur:*Artikelcode: MS13

  • Productinformatie

Da's weer eens een ander soort muursticker! Dr. T voert een uniek assortiment met uitsluitend originele muurstickers - je ziet ze echt nergens anders! Originele muurstickers met tekst, citaten of songteksten. Het assortiment van Dr. T omvat muurstickers voor de babykamer, muurstickers voor de kinderkamer of tienerkamer, muurstickers voor de woonkamer of slaapkamer en muurstickers voor op kantoor, de werkplek, kantine of receptie. De muurstickers kunnen ook toegepast worden op het raam of in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenkastjes of op de koelkast. De inspirerende teksten zijn door Dr. T zelf verzameld of bedacht en bevatten citaten, songtitels of delen van songteksten of korte puntige zinnen. Je kunt ze met recht muurspreuken noemen!

Ben je ook zo'n fan van talentshows als the Voice of Holland? Barst je van het talent? Sta je elke dag met haarborstel als microfoon te zingen voor de spiegel of speel je briljant luchtgitaar? Dan is dit hét kado voor jou: muursticker met het woord STAGE waarachter de ontdekking van jouw talent wacht... Schilder je (slaapkamer-)deur zwart en breng de sticker aan. Je zult zien dat je performance er meteen beter van wordt!!!

AANBIEDING:
Nu tijdelijk van € 34,95 voor € 24,95!

Gemakkelijk zelf aan te brengen muursticker. Verkrijgbaar in het formaat (ca.) 90 x 18 cm in het wit (andere kleuren ook mogelijk, zie hieronder).

De muursticker Stage van de Voice of Holland wordt geleverd als zelfklevende letters op draagfolie. Evt. achtergrond op afbeelding is een voorbeeld.

Applicatietape wordt bijgeleverd, evenals plakinstructies en een gratis rakel om de muursticker mee aan te brengen.

De muursticker is van origine natuurlijk in het wit maar is ook leverbaar in diverse standaardkleuren (matte afwerking):
- zwart
- wit
- rood (levendig)
- donkergrijs (charcoal)
- goud
- zilver
- geel (zonnebloem)
- lichtrose
- blauw (sky)

Andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar, informeer naar de mogelijkheden: mail Dr. T