Home     Rood Wiet Blauw
Rood Wiet Blauw

Rood Wiet Blauw


Rood Wiet Blauw


Origineel shirt met tekst - origineler Hollands kan toch niet? Rood Wiet Blauw


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 10,00.

€ 19.50
Kies je maat*

Kies je tekstkleur*

kies je herenshirt

kies je kleur shirt*Artikelcode: D158

  • Productinformatie

Rood Wiet Blauw. Lekker origineel Hollands shirt met de tekst Rood Wiet Blauw.

De afbeelding op dit shirt is lekker groot, ca. 30 x 28 cm (afhankelijk van grootte van het shirt). Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 10,00.

Let op: de afbeelding op dit shirt bestaat uit 3 kleuren: rood, wit en blauw. Kies daarom een kleur shirt waarop deze kleuren goed uitkomen. Alleen de glitter silver-letter, de neon-kleuren en (spiegelend) goud en (spiegelend) zilver zijn in één kleur.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!