Home     Shirt Elfstedentocht
Shirt Elfstedentocht

Shirt Elfstedentocht


Shirt Elfstedentocht


Zet door - 't is maar één rondje - hét elfstedentochtshirt


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D116

  • Productinformatie

Origineel shirt met tekst van Dr. T is hét Elfstedentochtshirt van 2013.

In Friesland en de rest van Nederland gaat het nergens anders meer over: de elfstedentocht 2013. Dr. T heeft nu het elfstedentocht shirt van 2013. En, zoals je het gewend bent van Dr. T met een twist: kom op zet door, 't is maar één rondje...

Kijk ook eens bij de andere leuke Friesland shirts van Dr. T.

Tekst is altijd tweekleurig met rood pompeblêd op een kleur letter naar keuze. Let er bij je bestelling op dat de kleuren van tekst, sneeuw en shirt voldoende contrast hebben. Afbeelding is ca. 30 cm (afhankelijk van maat shirt) x 18 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.