Home    Geef een PET of origineel T-SHIRT cadeau  Shirt voor barista met tekst Barista@work
Shirt voor barista met tekst Barista@work

Shirt voor barista met tekst Barista@work


Shirt voor barista met tekst Barista@work


Origineel shirt met handlettering tekst Barista@work voor barista's


€ 17.50
Kies je soort shirt

Kies je kleur tekst*

Kies je kleur shirt*

Kies je maat*Artikelcode: D181

  • Productinformatie

NIEUW bij webwinkel Dr. T!

Alleen de beste bonen, onder precies de goede druk en op exact de juiste temperatuur. Natuurlijk met juist die extra volle, biologische melk. Dan voel je je een echte barista. Niet storen, Barista@work!!!

Dit is een superleuk kado voor vaderdag, moederdag, sinterklaas, verjaardag of voor jezelf... Origineel t-shirt met opdruk in hippe handlettering stijl Barista@work. Verkrijgbaar in diverse kleuren tekst waaronder schitterende spiegelende zilver- en goudfolie!

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts en hoodies met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De shirts en hoodies zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op het shirt is borstbreed. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!