Home     Twittershirt 1
Twittershirt 1

Twittershirt 1


Twittershirt 1


Origineel shirt met tekst, trek de aandacht met dit originele Twittershirt


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte, voelbare glitter! Meerprijs per tekst is € 2,50.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Welke kleurcombi?*

Kleur twittervogel*
Artikelcode: D102

  • Productinformatie

Tweet me! Leuk twittershirt van Dr. T met vele mogelijkheden en je eigen twitternaam!

Trek de aandacht met dit prachtige meerkleuren Twittershirt! Laat Dr. T je eigen twitternaam op het shirt drukken!

Voor een origineel shirt met tekst bent u bij Dr. T aan het juiste adres. De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 25 x 17 cm. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst is € 2,50.

De twitternaam, het twitter-vogeltje en de tekst Tweet Me! is in het wit, de kleur van de contouren van Tweet Me! kun je zelf kiezen.

In het bovenstaande voorbeeld kies je dan bij je bestelling voor 'wit/neon green'.

NB. Op een wit shirt is ook het twitter-vogeltje in dezelfde kleur als de contourkleur van Tweet Me!

Wil je dit ook op een gekleurd shirt kies dan bij je bestelling bij 'kleur vogeltje' voor contourkleur in plaats van wit.

Geef bij je bestelling ook de gewenste twitternaam op (dus bijv. @coolshirtbydrt). De twitternaam wordt even breed gedrukt als de tekst Tweet me!

Mocht je de gehele afbeelding achterop het shirt willen in plaats van voorop geef dit dan in de bestelprocedure duidelijk door in het vak 'opmerkingen'.Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.


Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.