Home     Twittershirt 5, eigen # of @
Twittershirt 5, eigen # of @

Twittershirt 5, eigen # of @


Twittershirt 5, eigen # of @


Origineel shirt met tekst, je eigen tekst (@account of #melding) op je twittershirt!


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs per shirt is € 2,50.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*
Artikelcode: D105

  • Productinformatie

Lekker eenvoudig Twittershirt: gewoon je twitternaam (of een twitternaam naar keuze) of je favoriete #melding op je eigen twittershirt! Maak jezelf trending...

Geef bij  je bestelling de volledige tekst door, dus inclusief @ of #!

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 29 x 8 cm, de hoogte is wel afhankelijk van het aantal letters. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst is € 2,50.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in, vul hier ook je mention of accountnaam in met # of @.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.