Home     Waar is mijn weesfiets
Waar is mijn weesfiets

Waar is mijn weesfiets


Waar is mijn weesfiets


Origineel shirt met tekst waar is mijn weesfiets ook al weer


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

€ 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D150

  • Productinformatie

Nieuw shirt van de week! Waar is mijn weesfiets (ook al weer). Diverse onderzoeken zijn er aan gewijd, er is zelfs een geheel vernieuwd handboek voor weesfietsen - echt waar! Ben jij je fiets ook zo vaak kwijt bij het station of school dan is dit een must voor jou! Red je weesfiets! Dit shirt is aan te bevelen als regular t-shirt in navy blue met gele tekst...
De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 18 x 28 cm. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst voor dit shirt is € 5,00.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.