Home     We want icefree
We want icefree

We want icefree


We want icefree


Shirt met tekst uit de lijn Bad Bad English by Dr.T: We want icefree


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

Euro 17.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Artikelcode: D150

  • Productinformatie


Nieuw shirt van de week! Origineel T-shirt met tekst uit de lijn Bad Bad English by Dr. T.

T-shirt met de tekst 'WIJ WILLEN IJSVRIJ' letterlijk vertaald naar het engels. Klopt grammaticaal natuurlijk van geen kant maar is wel erg grappig.

Tekst is altijd tweekleurig met witte sneeuw op een kleur letter naar keuze. Let er bij je bestelling op dat de kleuren van tekst, sneeuw en shirt voldoende contrast hebben. Afbeelding is ca. 30-35 cm (afhankelijk van maat shirt) x 15 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.
Alle shirts uit de lijn Bad Bad English by Dr. T hebben het bovenstaande logo van ca. 7,5 x 3,5 cm achter op de rug net onder het nekboordje.
De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.