Home    Geef een origineel T-SHIRT kado  WIFI-shirt Nederlands
WIFI-shirt Nederlands

WIFI-shirt Nederlands


WIFI-shirt Nederlands


Origineel vakantie-shirt met tekst WIFI-shirt met tekst Ik zoek dringend WIFI


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

Euro 17.50
Kies je maat*

Kies je tekstkleur*

kies je soort shirt*

kies je kleur shirt*Artikelcode: D160

  • Productinformatie

WIFI-shirt van Dr. T. Wat is nou het eerste waar je naar zoekt op vakantie? Inderdaad, WIFI, en als het ff kan gratis... Laat Dr. T je steunen bij je zoektocht en neem dit shirt mee op vakantie.

Tekst is in het Nederlands: ik zoek dringend WIFI
De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op dit shirt is ca. 35 x 16 cm. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver en in glitter silver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst voor dit shirt is € 5,00.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in. Houd rekening met voldoende contrast bij de keuze van kleuren shirts en tekst!