Home     You ain't much if you ain't Dutch
You ain't much if you ain't Dutch

You ain't much if you ain't Dutch


You ain't much if you ain't Dutch


Origineel shirt met tekst You ain't much if you ain't Dutch, ode aan de honkballers!


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 10,00.

Euro 19.95
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*Artikelcode: D163

  • Productinformatie

You ain't much if you ain't Dutch-shirt

Cool shirt met ode aan het fantastische Nederlandse honkbalteam: origineel shirt met tekst you ain't much if you ain't Dutch.

Afbeelding is megagroot, ca. 20 x 30 tot 35 cm (afhankelijk van grootte van het shirt). Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 10,00.

Let op: de afbeelding op dit shirt bestaat uit 3 kleuren: rood, wit en blauw. Kies daarom een kleur shirt waarop deze kleuren goed uitkomen. Alleen de glitter silver-letter en de kleuren (spiegel)goud en (spiegel)zilver zijn in één kleur.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.

NB. De meerprijs van een tuniek is € 5,-- ten opzichte van een t-shirt.
Tienermaten: 152 en 164, vooralsnog alleen in regular, ronde hals in zwart en wit. Bestellen kan onder regular shirt met ronde hals, vul bij maat naar keuze 152 of 164 in. Wenst u een andere kleur neem dan even contact op.